بازیافت روغن سنگین ذخیره شده
بازیافت روغن سنگین ذخیره شده به دلیل خواص منحصر به فرد آن در صنایع مختلف اهمیت زیادی دارد. روغن سنگین سوخته شامل روغن های زباله نیست و میتواند بازیافت شود. مراحل بازیافت شامل حذف ذرات جامد و آب، حذف مواد آغشته شده، استفاده از حلال و خاک معدنی، تقطیر و هیدروژناسیون است.
بازیافت روغن سنگین مزایایی مانند حفاظت از محیط زیست، حفظ منابع، بقاء انرژی و صرفه جویی در هزینه دارد. این روغن ها در دو مرحله پالایش می شوند: تقطیر اول و تقطیر دوم. در تقطیر اول، آب گیری صورت می گیرد و در کوره های بزرگ و در دمای بین 250 تا 300 درجه سانتی گراد روغن را حرارت داده و آب به بخار تبدیل می شود.
بازیافت روغن سنگین ذخیره شده
در مرحله دوم، اسید سولفوریک (H2SO4) به روغن اضافه می شود و همراه با هم زدن شدید، این اسید روغن را تحت تاثیر قرار می دهد. بعد از گذشت مدت زمان مشخص (حدود 24 ساعت) که تمام ضایعات موجود در روغن تحت تاثیر اسید سولفوریک قرار می گیرند، روغن داغ برای مرحله هیدروژناسیون ارسال می شود.
بازیافت روغن سنگین به دلیل پایداری در برابر هیدرولیز، اکسیداسیون و تنش برشی و توانایی عملکرد به عنوان دی الکتریک مناسب مورد توجه قرار گرفته است. این روغن ها در صنایع مختلف از جمله هوافضا، الکترونیک و پزشکی کاربرد دارند.