مراحل تصفیه روغن سوخته

بو گیری روغن سوختهرنگ بری روغن سوختهمرحله خنثی سازی اسید چرب آزاد روغنمرحله گام زدایی روغنمراحل تصفیه روغن سوختهتصفیه روغن موتور به روش تقطیریتصفیه شیمیایی روغن ترانسفورماتور و توربین​

تصفیه روغن سوخته شامل مراحل زیر است:

  1. فسفاتید زدایی روغن: این عمل به عنوان اولین مرحله پالایش روغن سوخته انجام می شود.
  2. گام زدایی روغن: در این مرحله، گوگرد و دیگر آلاینده‌های حاضر در روغن سوخته، از روغن جدا می‌شوند. این مرحله به دو صورت انجام می شود: با استفاده از آب و با استفاده از اسید فسفریک و اسید سیتریک.
  3. استفاده از فیلتراسیون: با کمک سانتریفیوژ در دمای پایین رسوبات بزرگ و آب را جدا می کنند.
  4. استفاده از تکنیک های بازیافت و تصفیه روغن سوخته: این شامل تصفیه و بازیافت روغن سوخته با استفاده از اولترافیلتراسیون، حلال پروپان هیدروژناسیون اسیدها و خاک معدنی، فاز ئیدروکربور و روش سنتی با استفاده از اسید سولفوریک و خام رنگبر است.
  5. تقطیر روغن: روغن به دمای 150 درجه سلسیوس در فشار برای جداسازی بنزین، آب و سایر موادی که نقطه جوش پایینی دارند، انجام می شود.
  6. استفاده از فیلتراسیون و شیمیایی خاصی: پاکسازی و تصفیه روغن با استفاده از فیلتراسیون و طی مراحل شیمیایی خاصی انجام پذیر است.

مراحل این تصفیه به شرح زیر است: برای بهبود رنگ روغن می توانید از هیدروژناسیون استفاده کنید. برای رسیدن به استاندارد روغن های صنعتی می توانید از بلندینگ استفاده کنید. تکنیک های بازیافت و تصفیه روغن سوخته به شرح زیر می باشد: تصفیه و بازیافت روغن سوخته با استفاده از اولترافیلتراسیون حلال پروپان هیدروژناسیون اسیدها و خاک معدنی. فاز ئیدروکربور را از کوره عبور می دهد تا حرارت به 180 درجه سلسیوس برسد و بعد آن را در فشار متعارفی تقطیر می کند تا مواد باقیمانده را از داخل اینسنراتور عبور می دهند تا حرارت آن به 680 درجه برسد و بعد آن را به برج تقطیر در خلا می فرستند تا فرآیند تصفیه روغن سوخته به پایان رسد.

تصفیه روغن سوخته شامل چندین مرحله کلیدی برای بازگرداندن کیفیت و قابلیت استفاده مجدد آن است. این مراحل به طور کلی شامل موارد زیر می‌شود:

  1. جمع‌آوری و پیش‌تصفیه:
  1. حذف آب و ذرات معلق:
  1. تصفیه حرارتی (حرارت‌دهی):
  1. تقطیر:
  1. خنثی‌سازی اسیدهای چرب آزاد (FFA):
  1. گام‌زدایی:
  1. تصفیه شیمیایی:
  1. پیش‌گرمایش و تصفیه نهایی:
  1. تجزیه و تحلیل کیفیت:
  1. بسته‌بندی و ذخیره‌سازی:
  1. مدیریت پسماند:

این مراحل به بهبود کیفیت روغن و افزایش عمر مفید آن کمک می‌کند، همچنین به کاهش تاثیرات منفی بر محیط زیست و هزینه‌های تولید کمک می‌نماید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *