بازیافت روغن سوخته

بازیافت روغن سوخته یک فرآیند مهم و سودمند است که به شرح زیر انجام می شود:

هایدروفینیشینگ: فرآیندی با شرایط عملکرد متوسط که باقی مانده های مواد مضر در روغن (ترکیبات نیتروژن دار، اکسیژن دار، گوگرد دار و فلزات) را جدا می کند. این فرآیند هیدروژناسیون برای بهبود رنگ، بو، پایداری و خواص امولسیونی روغن استفاده می شود.

استخراج با حلال: در این روش، بیشتر مواد آروماتیکی موجود در روغن به وسیله استخراج با حلال هایی مانند فورفورال و دی اکسید گوگرد جدا می شوند.

تقطیر خلاء و تصفیه شیمیایی: تکنولوژی هایی بر پایه استخراج مبتنی بر تقطیر خلاء و تصفیه شیمیایی هستند که در آن استخراج با حلال پروپان در دمای اتاق جای تصفیه شیمیایی در مرحله اولیه را گرفته است.

فرآیند اسیدی و قلیایی: در این روش، ابتدا روغن تقطیر شده با مخلوطی از اسید سولفوریک و اسید استیک شستشو داده می شود تا ترکیبات گوگردی و بودار موجود در روغن حذف شوند. سپس روغن با حلال معدنی استخراج شده و باقیمانده پسماندها و ترکیبات رنگی جدا می گردند.

بازیافت روغن سوخته از نظر اقتصادی بسیار به صرفه است، زیرا بازیافت آن نسبت به تولید از نفت خام بسیار ارزان تر است. همچنین این فرآیند دوستدار محیط زیست بوده و باعث کاهش نیاز به واردات نفت می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *