تصفیه روغن - پیرولیز یعنی چه - بازیافت باتری قلمی - دکانتور چیست - تولید گازوئیل از روغن سوخته - بنزین پیرولیز چیست - راکتور چیست و انواع آن

بنزین پیرولیز چیست

بنزین پیرولیز چیست

روغن سوخته ماشیندستگاه تصفیه روغن سوخته اتومبیلشمش ریزیدستگاه تصفیه روغن سوخته ماشینپیرولیز یعنی چهبازیافت باتری قلمیدکانتور چیست تولید گازوئیل از روغن سوختهبنزین پیرولیز چیستراکتور چیست و انواع آن

بنزین پیرولیز چیست؟

بنزین پیرولیز خام (پای گس) جزو نفتا ی سبک میباشد که با نام تجاری D.P.G. Dry Pyrolysis Gasoline در تولیدبنزین با روش هیدروآلکیلاسیون به عنوان سوخت کاربرد دارد. بنزین پیرولیز (Pyrolysis Gasoline – Pygas) به عنوان یک محصول جانبی و میانی در صنعت پتروشیمی می‌باشد.

تولید بنزین پیرولیزخام

از این محصول میانی برای تولید محصولات دیگر پتروشیمی استفاده می‌شود. این سوخت محصول جانبی شکست حرارتی نفتا در کوره‌های پتروشیمی، بعد از جدا سازی محصولات اصلی است.
ترکیبات با ارزشی همچون بنزن، تولوئن و زایلن‌ها در این برش هیدروکربنی موجود است. این محصول دارای حدود ۴۰ تا ۵۰ درصد بنزن و ترکیبات آروماتیک دیگر است.
این محصول می تواند پس از هیدروژناسیون ترکیبات الفینی، دی الفینی و استیلن و همچنین حذف ترکیبات گوگردی به عنوان یک ترکیب هیدروکربنی با سایر ترکیبات جهت تولید بنزین مورد استفاده قرار گیرد.
تماس با پوست، خوردن یا استنشاق این ماده مضر است. تنفس بیش از اندازه این ماده سبب بی نظمی در ضربان قلب و بروز آثار تحریکات سیستم عصبی مرکزی مانند سرگیجه، سردرد، تهوع و … می‌شود. برای جلوگیری از این اتفاقات بخش ایمنی شرکت ما راه حل هایی را در این موارد عنوان کرده است.

کاربرد بنزین پیرولیز در صنایع مختلف

بنزین پیرولیز، به عنوان یک ماده اولیه مهم در صنایع مختلف استفاده می‌شود. در زیر، به برخی از کاربردهای بنزین پیرولیز در صنایع اشاره می‌کنیم:

1. صنعت سوخت: بنزین پیرولیز به عنوان یکی از مهمترین مواد اولیه در تولید سوخت‌های مایع مورد استفاده قرار می‌گیرد. این سوخت‌ها ممکن است شامل بنزین خالص برای استفاده در خودروها، جت فوئل برای هواپیماها و سوخت‌های دیگر با استفاده در صنایع حمل و نقل باشند.

2. صنعت پلاستیک: بنزین پیرولیز نقش مهمی در تولید مواد اولیه برای صنعت پلاستیک بازی می‌کند. مواد پلیمری که از بنزین پیرولیز تولید می‌شوند، می‌توانند در تولید انواع محصولات پلاستیکی مانند بطری‌ها، فیلم‌های بسته‌بندی، لوازم خانگی و قطعات صنعتی مورد استفاده قرار گیرند.

3. صنعت رنگ و رزین: بنزین پیرولیز به عنوان ماده اولیه در تولید رنگ‌ها و رزین‌ها استفاده می‌شود. این مواد اولیه می‌توانند در تولید رنگ‌های صنعتی، رزین‌های شفاف، رنگ‌های چوب و محصولات دیگر استفاده شوند.

4. صنعت لاستیک: بنزین پیرولیز در تولید لاستیک مصنوعی استفاده می‌شود. لاستیک‌های مصنوعی، که از بنزین پیرولیز تهیه می‌شوند، می‌توانند در تولید لاستیک‌های خودرو، لاستیک‌های صنعتی و محصولات لاستیکی دیگر استفاده شوند.

5. صنعت مواد شوینده: بنزین پیرولیز به عنوان یکی از مواد اولیه در تولید مواد شوینده مانند صابون‌ها، شامپوها و مواد تمیزکننده‌های دیگر استفاده می‌شود.

6. صنعت فرآورده‌های نفتی: بنزین پیرولیز در تولید فرآورده‌های نفتی مانند روغن موتور، روغن‌های صنعتی و مواد خام برای تولید پلاستیک‌های نایلون و پلی‌استر استفاده می‌شود.

7. صنعت کشاورزی: بنزین پیرولیز در صنعت کشاورزی نیز استفاده می‌شود. این ماده می‌تواند به عنوان ماده اولیه در تولیدکودها، سموم کشاورزی و محصولات ضدعفونی‌کننده برای استفاده در باغ‌ها، مزارع و صنایع مرتبط با کشاورزی مورد استفاده قرار گیرد.

این فقط چند مثال از کاربردهای بنزین پیرولیز در صنایع مختلف است. با توجه به خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آن، بنزین پیرولیز می‌تواند به عنوان ماده اولیه در تولید محصولات مختلف دیگر نیز استفاده شود.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *